Uitnodigingskaarten


Uitnodigingskaarten

Bij een 40 jarig huwelijk hoort een groots feest, en voor een groots feest heb je een toepasselijk uitnodigingskaartje nodig. Op deze pagina hebben we alvast enkele leuke suggesties op een rijtje gezet, van originele uitnodigingskaartjes voor het grootse 40 jarig huwelijksfeest. Het feest kan beginnen, want de kaartjes zijn binnen! Veel succes bij het uitzoeken van een leuk kaartje. 


40 jarig huwelijk uitnodigingskaarten

wenskaartWenskaart gouden ringen
Met een Greetz magic wenskaart maak je een uitnodiging voor het 40 jarig huwelijksfeest nog specialer. Bijvoorbeeld met deze leuke trouwkaart die je zelf kunt aanpassen naar je eigen wensen. 
Meer informatie vind je hier >>
daily times wenskaartDaily times wenskaart
Altijd al de voorpagina willen halen? Met deze uitnodigingskaart staat het 40 jarig huwelijkspaar pontificaal op de voorpagina van een krant. Een erg leuke en originele huwelijkskaart.
Meer informatie vind je hier >>
40 jaar wenskaartMr. & Mrs. wenskaart
Een leuke en simpele wenskaart met daarop Mr. & Mrs. alweer 40 jaar ‘getrouwd’. Zo wordt de uitnodiging een feest op zich. 
Meer informatie vind je hier >>
jubileumkaart 40 jaar40 jaar jubileum vol hartjes
Een jubileumkaart vol met hartjes die symbool staan voor het 40 jarig huwelijk en het 40 jaar getrouwd huwelijkspaar. Een feestelijke en originele uitnodigingskaart voor het grote feest. 
Meer informatie vind je hier >>