Kado review: Beleef Uw huwelijksnacht opnieuw


Kado review: Beleef uw huwelijksnacht opnieuw

Heb je er altijd al van gedroomd om die ene bijzondere huwelijksnacht van 40 jaar geleden nog een keer dunnetjes over te doen? Even terug in de tijd te reizen en je weer even jong te wanen? Dan heb je misschien op dit moment wel je droomcadeau gevonden. Je hebt nu de kans om die prachtige, bijzondere eerste huwelijksnacht nog een keer dunnetjes over te doen met dit zeer bijzondere kado van kadopagina. Samen ga je er even lekker tussen uit, om puur te genieten van het feit dat je 40 jaar geleden het huwelijksbootje in bent gestapt. Onze kado review van dit zeer speciale 40 jarig huwelijk cadeau.. 


Het kado

beleef uw huwelijksnacht opnieuw”, de naam geeft al weg wat dit kado inhoudt. Je gaat namelijk samen er even lekker tussen uit naar een hotel naar eigen keuze. Je kunt kiezen uit een hotel in Duitsland (Nittel), of een hotel in Nederland (Horst). Wanneer je dit cadeau besteld, krijg je een kadobon voor een overnachting in een bruidssuite, ontbijt en een 3-gangen diner inclusief vele extra’s, zoals een bruidsboeketje en een glas sekt bij aankomst.

Wanneer je de deur van de hotelkamer open doet, zul je tot je grote verbazing zien dat er zelfs een whirlpool op de kamer aanwezig is. Bovendien heb je volledig en gratis toegang tot WIFI, de sauna en een ontspanningsbad. Als kers op de taart ontvang je tijdens het romantische diner, geheel in stijl feestelijk versierde trouwringen.

huwelijksnacht

Een romantisch verblijf in een hotel in Nederland of Duitsland.

Bestelinformatie 

Het bestellen van dit super originele cadeau voor een 40 jarig huwelijk doe je bij kadopagina. Volgens eigen zeggen garanderen ze al meer dan 15 jaar de laagste prijs, dus die heb je alvast in de pocket! Het cadeau bestellen gaat heel eenvoudig via hun website. Je besteld het kado in de basis voor één nacht, maar als je dat wilt kun je heel eenvoudig een paar nachten extra bijboeken. Als je het kado voor 16:00 uur besteld, heb je het bovendien morgen al in huis.

cadeaubon

De magische cadeabon die het huwelijkspaar die tweede huwelijksnacht bezorgd.

Onze conclusie 

Hoewel het kado redelijk aan de prijs is (€198,00 wijzigingen voorbehouden), is een 40 jarig huwelijk natuurlijk ook niet zomaar een gelegenheid. Het is een prestatie die een flinke pluim en dus een spectaculair cadeau verdient. Zeker wanneer je het bedrag kunt delen door meerdere personen is het goed te doen, en bezorg je het huwelijkspaar die onvergetelijke tweede huwelijksnacht. Wat ons betreft dus een absoluut geslaagd cadeau, of het nu voor een 40 jarig of bijvoorbeeld een 25 jarig huwelijk is.

Keuze uit deze 2 locaties.

Keuze uit deze 2 locaties.

[vivafbcomment].