Premium cadeaus


Premium cadeaus

Ook op zoek naar een keer iets anders dan een standaard gift? Een cadeau waar je hart van overslaat wanneer je het uitpakt? Hieronder onze favoriete exclusieve premium cadeaus voor een 40 jarig huwelijkspaar, die menig harten sneller zullen doen slaan. Met één van deze cadeaus weet je zeker dat je een bijzonder kado voor een 40 jarig huwelijk uit handen geeft!  


40 jarig huwelijkBeleef je huwelijksnacht opnieuw (Tip!)
Altijd al je huwelijksnacht nog een keer over willen doen? De magie opnieuw beleven van die bijzondere gebeurtenis? Dan is dit hét ideale kado. Beleef nu je huwelijksnacht helemaal opnieuw, met een overnachting in Duitsland of Nederland met een heuse whirlpool op je kamer. Geniet van een 3-gangen diner, een luxe ontbijt en vele extra zoals een sauna, gratis WIFI, een ontspanningsbad en feestelijk versierde ringen tijdens een romantisch diner bij kaarslicht. 
Meer informatie vind je hier >>
Prive bioscoopzaalPrive film in een romantische bioscoopzaal
Na 40 jaar samen zijn kun je altijd nog wel genieten van samen lekker een film kijken. En hoe doe je dat nu beter in een privé bioscoopzaal? Zo lang de film duurt is de zaal helemaal van jullie twee. Een super romantisch cadeau voor het huwelijkspaar. 
Meer informatie vind je hier >>
prive saunaSamen genieten in een privé sauna
Is het huwelijkspaar echt een liefhebber van sauna’s en ontspanning? Dan is dit cadeau ideaal. Een volledig afgehuurde sauna heb je helemaal tot je eigen beschikking. Genieten van sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s om helemaal tot een welverdiend rustmoment met z’n tweeën te komen. 
Meer informatie vind je hier >>