Prachtigkado


prachtigkado 40 jarig huwelijkPrachtigkado

Op zoek naar een origineel kado voor uw 40 jarig huwelijk? Bij prachtigkado vindt u de meest originele, maar vooral veel persoonlijke cadeaus. En onze ervaring is nou net dat persoonlijke cadeaus het leukste effect geven. Met een persoonlijk kado van prachtigkado steelt u gegarandeerd de show op het 40 jarig huwelijk jubileum. U vindt bij prachtigkado natuurlijk niet alleen maar persoonlijke cadeaus. Er is een breed scala aan leuke giften voor iedere feestelijke gelegenheid te vinden.

 

Persoonlijke cadeaus

Wees origineel en geef eens een persoonlijk kado. Een persoonlijk cadeau is een cadeau waarmee je de ontvanger kunt raken met bijvoorbeeld een bijzondere boodschap. Zo kun je bijvoorbeeld een persoonlijke foto of tekst op een theeglas laten bedrukken. Een super idee voor ieder 40 jarig huwelijk. Of badlakens met de namen van de 2 tortelduiven die 40 jaar geleden het huwelijksbootje instapten.

136649265Persoonlijke badlakens
Laat een badlaken bedrukken met een persoonlijke boodschap of de namen van de 40 jaar geleden getrouwde tortelduiven. Een super origineel kado!
Meer informatie vind je hier >>
theeglas bedrukkenTheeglazen bedrukken
Een origineel kado voor ieder 40 jarig huwelijk. Laat een theeglas of mok bedrukken met daarop een personal message, namen of foto van het getrouwde paar. 
Meer informatie vind je hier >>

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan prachtigkado met betrekking tot de te bestellen cadeaus voor jouw 40 jarig huwelijk. Mocht je vraag er niet bij staan kun je natuurlijk ook gewoon contact met ze opnemen.

Jullie zijn goedkoop, gaat dit ten koste van de kwaliteit?
Nee, wij garanderen de allerbeste kwaliteit. Door een efficiënte werkwijze kunnen wij snel en goedkoop cadeaus leveren.

Leveren jullie ook in België?
Ja, tijdens het bestellen kunt u België invoeren als land, maar ook een ander land. Wij leveren dagelijks pakketjes in België.

Wat is de levertijd?
Wij leveren de volgende werkdag, mits besteld met de juiste opdrukken voor 16:30.

Kan elk product een andere opdruk hebben?
Ja, bestelt u bijvoorbeeld mokken dan kan elke mok van een verschillende opdruk worden voorzien.

Is mijn foto goed?
Vrijwel elke foto kunnen wij gebruiken. Wij verkleinen namelijk tot het juiste formaat, dit hoeft u zelf niet te doen.

Kan er tekst bij de foto?
Ja, op ieder product kan zowel een foto/logo als tekst worden bedrukt.