Persoonlijke cadeaus


Persoonlijke cadeaus

Wil je op het 40 jarig huwelijk écht voor een leuke verrassing zorgen? Geef dan een persoonlijk cadeau aan het jubilerende huwelijkspaar. Met een persoonlijk cadeau zorg je voor een lach op de gezichten van het huwelijkspaar, vanwege het leuke effect dat persoonlijke cadeaus geven. Op een persoonlijk cadeau voor een 40 jarig huwelijk kun je een persoonlijke tekst kwijt, een leuke foto of laat je de namen van het huwelijkspaar graveren. Wanneer je dus een leuke verrassing en cadeau in éen wilt, kies je voor een persoonlijk huwelijkscadeau. Bekijk hieronder de leukste persoonlijke cadeaus voor een 40 jaar getrouwd huwelijkspaar. 

persoonlijke wijnflesPersoonlijke wijnfles cadeau
Het ultieme cadeau voor de echte bourgondische wijnliefhebbers, is de persoonlijke wijnfles met foto en/ of tekst. Kies een lekkere fles wijn, kies je favoriete foto, eventueel een persoonlijke tekst erbij en bestellen maar. Gegarandeerd een verrassende en originele gift voor ieder huwelijkspaar die verzot op wijn is. Dit cadeau is leuk te combineren met de gegraveerde wijnglazen
Meer informatie vind je hier >>
Straatnaambord cadeau
Een origineel cadeau die zichzelf al jaren terug vind tin de topcadeau lijsten. Vereeuwig het getrouwde stel, door ze een eigen straat kado te geven. Bedenk zelf een ludieke naam. Staat bijzonder leuk aan bijvoorbeeld de gevel van de woning.
Meer informatie vind je hier >>
1452-9c3bb6-1452-2855ec-wijnglas-large.jpg-large-150x150Persoonlijk gegraveerde wijnglazen
Verras het 40 jaar getrouwd stel met deze bijzondere wijnglazen. Bedenk zelf een persoonlijke tekst. Je kunt ook kiezen uit bier, champagne en longdrink glazen. Set bestaande uit 2 glazen. De glazen zijn gemaakt van sterk glas en vaatwasser bestendig.
Meer informatie vind je hier >>
kussen bedrukkenKussen bedrukken
1 van de populairste cadeaus van dit moment. Personaliseer een kussensloop helemaal naar wens met een persoonlijke foto, of eigen tekst voor het 40 jarig huwelijk. Vele ontwerpen verkrijgbaar. Met de gebruiksvriendelijke foto-editor zijn de mogelijkheden onbeperkt!
Meer informatie vind je hier >>
104-313cd88-canvas-normaal-largeFoto op canvas
Wil je die ene herinnering voor altijd vastleggen? Laat dan een foto bedrukken op canvas. Bijvoorbeeld een foto van het huwelijk van 40 jaar geleden. Een erg origineel cadeau voor ieder 40 jarig huwelijk!
Meer informatie vind je hier >>
vv-300x258Foto op dienblad
Een andere manier waarop je een herinnering vast kunt leggen, is door een foto te bedrukken op een dienblad. Zo verwelkom je je gasten wel op een hele bijzondere manier!
Meer informatie vind je hier >>
NaamloosFoto op houten planken
Een super origineel cadeau welke de laatste jaren steeds populairder wordt. Een foto op houten planken geeft een zeer bijzonder effect. In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.
Meer informatie vind je hier >>

Persoonlijke cadeaus voor een 40 jarig huwelijk

Hierboven hebben we de meest populaire persoonlijke cadeaus van de laatste jaren voor je op een rijtje gezet. Onze ervaring verteld ons, dat je met een van deze cadeaus een absoluut geslaagde verrassing in handen hebt om te overhandigen aan het feestelijke huwelijkspaar. Persoonlijke cadeaus hebben namelijk nét dat beetje extra vanwege de ‘personal touch’ die deze cadeaus hebben. Met een persoonlijk 40 jarig huwelijk cadeau, geef jij extra glans aan het Robijnen huwelijk!