Origineel cadeau voor een 40 jarig huwelijk


Origineel cadeau voor een 40 jarig huwelijk

Als er in jouw omgeving binnenkort een familielid, kennis of collega een 40 jarig huwelijk viert, wil je natuurlijk niet met een envelopje met geld aankomen. Als jij een origineel cadeau voor een 40 jarig huwelijk zoekt, lees dan vooral verder, want in deze post laten we jou de meest populaire cadeaus van dit moment zien voor een 40 jaar getrouwd huwelijkspaar. Verras het jubilerende bruidspaar met één van deze leuke cadeaus waar ze absoluut niet aan zullen hebben gedacht. Met één van de onderstaande cadeaus, heb jij gegarandeerd een geslaagd cadeau 40 jarig huwelijk in handen.


 

persoonlijk wijnpakketPersoonlijk wijnpakket als 40 jarig huwelijk cadeau

Is het huwelijkspaar die binnenkort hun Robijnen huwelijk viert dol op wijn en alles wat daarbij hoort? Dan is het persoonlijke wijnpakket hét cadeau wat je moet hebben. Laat 2 schitterende wijnglazen graveren met de namen van het huwelijkspaar en de trouwdatum van 40 jaar geleden. Tevens heb je keuze uit verschillende soorten lekkere wijn, om van dit cadeau een compleet en persoonlijk wijnpakket te maken. Met het persoonlijke wijnpakket verras jij het 40 jarig huwelijkspaar op lekkere en originele wijze! Overigens kun je de gegraveerde glazen en de persoonlijke wijnfles ook apart bestellen.
Meer informatie over het persoonlijke wijnpakket.

 

 

 

 

kussen bedrukkenBedrukt kussen als Robijnen huwelijk cadeau

Nog zo’n leuk, persoonlijk en origineel cadeau voor een 40 jarig huwelijk, is het bedrukte kussen. Kies jouw favoriete foto van het 40 jarig huwelijkspaar, en laat deze bedrukken op een zijdezacht kussen. De meeste dromen zijn bedrog, maar niet met het hoofd op dit originele cadeau! Het bedrukte kussen is een populair cadeau voor een huwelijksjubileum, en het persoonlijke tintje in de vorm van een foto maakt het helemaal af! Meer informatie over het kussen bedrukken.

 

 

 

 

 

 

straatnaambord cadeauPersoonlijk straatnaambord als 40 jaar getrouwd cadeau

Een 40 jarig huwelijk is een bijzondere prestatie. En bijzondere prestaties vragen om bijzondere cadeaus. Met het persoonlijke straatnaambord, verras jij het jubilerende huwelijkspaar op ludieke en originele wijze. Het wordt hoog tijd dat het huwelijkspaar een straat naar hun vernoemd krijgt. Bedruk op de hoofdregel de namen van het huwelijkspaar, en op de onderste regel de trouwdatum of een andere ludieke tekst. Dit persoonlijke straatnaambord staat leuk aan de gevel van een woning of als decoratie.
Meer informatie over het straatnaambord cadeau.

 

 

 

 

 

kras wereldkaartKras wereldkaart voor het avontuurlijke huwelijkspaar

Is het huwelijkspaar dol op reizen en trekken ze er regelmatig nog even lekker op uit? Dan is de kras wereldkaart een goede suggestie als cadeau voor een 40 jarig huwelijk. Op de kras wereldkaart, kras je de landen weg waar je bent geweest, en je doet hetzelfde met landen die je nog bezoekt in de toekomst. Op die manier ontstaat er een geheel persoonlijke geografische kaart, waarop iedereen kan zien waar je bent geweest. De kras wereldkaart is een aanwinst voor iedere kale muur in een woning. Met dit cadeau heb je een ideaal geschenk in handen voor iedereen die dol is op reizen.
Meer informatie over de kras wereldkaart.

 

 

 

Bekijk alle cadeaus voor een 40 jaar getrouwd huwelijkspaar >>