3 belevenis cadeaus voor in de zomer


3 belevenis cadeaus voor in de zomer

Bij de zomer hoort een specifieke doelgroep cadeaus. Ben je op zoek naar een leuke belevenis voor een 40 jarig huwelijkspaar? Lees dan vooral verder, want in deze blog laten we jou 3 super leuke belevenissen cadeaus voor in de zomer zien, die buitengewoon geschikt zijn voor huwelijksparen die wel eens een uitje verdiend hebben! Belevenissen zijn leuk om te krijgen, vanwege het verrassende effect en zijn bovendien heel betaalbaar. Een 40 jarig huwelijk is ook niet zomaar een prestatie, en daar mag dan ook best een spectaculair cadeau tegenover staan. Voor welke belevenis ga jij? 


hotel BrusselBourgondisch arrangement in Brussel

Is het huwelijkspaar waarvoor je een belevenis cadeau zoekt echt levensgenieters? Dan is het bourgondische arrangement in Brussel misschien wel hét ideale cadeau voor hun jubileum. Trek er even lekker op uit naar de hoofdstad van onze zuiderburen. Je verblijft 3 dagen en 2 nachten in een romantisch hotel in Brussel voorzien van alle luxe, comfort en gemakken. Inbegrepen in dit arrangement zijn ontbijt, 3-gangen diner, wellness, fitness faciliteiten en Wifi. Uiteraard is parkeren ook gratis. Kortom, geniet van al het lekkers wat deze bijzondere stad te bieden heeft!

 

 

 

 

 

rondvaart met brunchRondvaart met brunch cadeau

Is het huwelijkspaar wat op het punt staat hun 40 jarig jubileum te vieren gek op alles wat met water te maken heeft? Misschien is een rondvaart op een boot inclusief een heerlijke brunch een leuk idee? De boot vertrekt vanuit Drimmelen (Noord-Brabant), om 11:30. 2 uur later kom je op hetzelfde punt weer aan. Geniet tijdens de rondvaart van alles wat de brunch te bieden heeft, zoals soepen, koffie/thee, broodjes, salades en nog veel meer. Een heerlijk cadeau om even te genieten van de natuur en tot rust te komen.

 

 

 

 

 

fietsarrangementFietsarrangement met 2 overnachtingen

Wat is er lekkerder dan 3 dagen heerlijk op de fiets te vertoeven door de Nederlandse natuur? Als het huwelijkspaar dol is op fietsen is dit een ideale gift voor het jubileum. Trek er 3 dagen op uit naar Schuddebeurs (Zeeland). Hier overnacht je in een landelijk en sfeervol hotel. ‘s ochtend staat je een heerlijke verrassing te wachten in de vorm van een uitgebreid ontbijtbuffet, en ‘s avonds geniet je van een uitgebreid 3-gangen diner. Naast het heerlijke hotel, heb je 3 dagen de tijd om er samen heerlijk op de fiets op uit te trekken. Kortom, een heerlijk uitje als cadeau voor een 40 jarig huwelijk.