Belevenis 40 jarig huwelijk


Belevenis 40 jarig huwelijk

Zijn de tortelduiven van het 40 jarig huwelijk die 4 decennia geleden het huwelijksbootje instapten meer van het doen in plaats van het krijgen? Dan is een belevenis cadeau geven misschien een leuke optie. Geef bijvoorbeeld een weekendje weg (doet het immers altijd goed) of misschien zijn ze meer van het wijnproeven in combinatie met een mediterraans buffet? Op deze pagina vind je voor ieder 40 jarig huwelijk het juiste cadeau. 

40 jarig huwelijkBeleef je huwelijksnacht opnieuw (Tip!)
Een spectaculair cadeau voor een 40 jarig huwelijk van dit moment, is het opnieuw beleven van je huwelijksnacht. Wie wil die romantiek, dat gevoel nu niet herbeleven? Met dit cadeau ga je samen naar een locatie in Nederland, of net over de grens in Duitsland, en geniet daar van alles waar een ‘pas getrouwd’ huwelijkspaar recht op heeft. Zo slaap je in een bruidssuite voorzien van een whirlpool. Je krijgt een 3-gangen diner bij kaarslicht en een uitgebreid ontbijt.
Meer informatie vind je hier >>
Luchtballon varen
Over bijzondere cadeaus gesproken. Geef het 40 jarig huwelijkspaar een vaart in een luchtballon cadeau. Een unieke en romantische belevenis waarmee je samen het schitterende Nederlandse landschap van boven ervaart. Met opstap locaties door heel Nederland, is er altijd wel een geschikte gelegenheid bij u in de buurt. Bestel deze unieke belevenis als 40 jarig huwelijk cadeau. 
Meer informatie vind je hier >>
Wijnproeverij met mediterraan buffet
Is het 40 jaar getrouwd huwelijkspaar verzot op wijn en alles wat daar bij komt kijken? Dan is dit misschien een geschikt cadeau. Een wijnproeverij i.c.m. een mediterraan buffet. Een ruim 4 uur durend diner, waarbij vele unieke wijnsoorten de revue passeren. Meerdere varianten mogelijk.
Meer informatie vind je hier >>
Uniek in Nederland! Miniwokken..
Absoluut uniek in Nederland!! Gezellig miniwokken op eigen tafel met een combinatie van vis en vlees en vele andere gerechten. Maak uw eigen heerlijke gerechten met de lekkerste kruiden onder het genot van een wijntje naar keus.
Meer informatie vind je hier >> 
263b2aed1c50e3174c6a19796b896659Zelf sloep varen
Geef een ontspannen sloeptocht cadeau voor maximaal 10 personen met een persoonlijke belevenisbon. Wat is er nu romantisch dan zelf door de grachten te varen?
Meer informatie vind je hier >>
helegezin4H-300x30040 jarig huwelijk fotoshoot
Altijd al eens een professionele fotoshoot met het hele gezin gewild? Een origineel cadeau die je hebt en houdt voor het leven. Bovendien een bijzondere belevenis voor een 40 jarig huwelijk jubileum!
Meer informatie vind je hier >>

Sauna_365x243-300x199Wellness arrangement
Geef een ontspannen wellness arrangement voor 2 personen inclusief overnachting cadeau. Het 40 jaar getrouwd stel komt zo lekker tot welverdiende rust.
Meer informatie vind je hier >>
743f428a1e93dd6378097d77cc927a7eRondvlucht cadeau
Een spectaculair cadeau voor ieder 40 jarig huwelijk. Een rondvlucht in een kleine Cesna 172. Kies uit verschillende locaties in Nederland. Een bijzonder spectaculair kado.
Meer informatie vind je hier >>
446Boottocht Biesbosch + Museum
Een ontspannen boottocht door de Biesbosch is een geschikt kado voor ieder 40 jarig huwelijk. Je vaart richting het Biesbosch museum, incl. gebak bij aankomst!
Meer informatie vind je hier >>
da3783f422a49e363354cf24d2283c09 (1)Kreeftmenu met overnachting
Geef een ontspannen etentje met overnachting cadeau. Op het menu staat de Oosterschelde kreeft. Locatie: Schuddebeurs.
Meer informatie vind je hier >>

Belevenissen voor een 40 jarig huwelijk

Een 40 jarig huwelijk wordt ook wel aangeduid als een Robijnen of smaragden huwelijk. Wanneer iemand een 40 jarig huwelijk viert, is dat een opmerkelijke en knappe prestatie welke vraagt om een bijzonder cadeau. Met één van de bijzondere belevenissen die je hierboven ziet, weten we zeker dat jij het jubilerende huwelijkspaar op originele wijze verrast. Een geschikt 40 jarig huwelijk cadeau, begint dus bij 40jarighuwelijk.nl