Kado review: Het gegraveerde hoefijzer


Kado review: Het gegraveerde hoefijzer

Vandaag nemen we een kado onder de loep, die misschien wel als ons meest favoriete kado voor een 40 jarig huwelijk kan worden bestempeld. We hebben het natuurlijk over het gegraveerde hoefijzer. Een in ons ogen zeer origineel en bijzonder kado voor vele gelegenheden. Een hoefijzer is immers al eeuwen lang hét symbool van geluk. En wat kun je een 40 jaar getrouwd huwelijkspaar nu beter toewensen dan nog eens 40 jaar geluk? Een hoefijzer kun je nu bovendien nóg specialer maken met een persoonlijke gravering erin. Laten we eens kijken wat voor kado je in huis haalt voor een bedrag wat begint bij € 20,00.


Wat is het gegraveerde hoefijzer?

Iedereen kent ze wel, de hoefijzers die oorspronkelijk onder de voeten van paarden horen. De laatste eeuwen zijn deze hoefijzers hét symbool van geluk geworden, en werden niet zelden langs deurposten gehangen om de duivel buiten de deur te houden. Volgens de website van hoefijzers, staan ze garant voor een levenslange geluksgarantie voor iedereen die een hoefijzers bij ze bestelt. Uiteraard kun je dit best met een korreltje zout nemen. Hoe dan ook, het staat buiten kijf dat dit een bijzonder kado is, temeer vanwege de mogelijkheid een gravering erin te laten maken. 

gouden hoefijzer

Je kunt in het hoefijzer 2 regels laten graveren gericht aan het huwelijkspaar.

Soorten hoefijzers

Het hoefijzer is in allerlei soorten, maten en kleuren te bestellen. Allemaal uiteraard in een verschillende budgetklasse. Het goedkoopste hoefijzer begint al bij 18 euro, en voor de duurste tel je al snel 260 euro neer. Dan haal je overigens wel een onvervalst 24 karaat gouden hoefijzer in huis. Je kunt het hoefijzer overzichtelijk selecteren op gelegenheid, variërend van een verjaardag tot aan een huwelijksjubileum. De levertijd van het hoefijzer is 1 tot 2 dagen en wordt verzonden met DPD pakketdienst. Bovendien kun je een sterke korting ontvangen als je over een kortingscoupon beschikt. 

hoefijzer

Het hoefijzer is in allerlei kleuren, maten en prijsklassen te bestellen.

Onze conclusie van het hoefijzer

We zeiden het al eerder en gaan het nog een keer doen, dit is ons favoriete kado voor een 40 jarig huwelijk. Een kado als dit is origineel, verrassend en is een gift voor het leven. De zogenoemde levenslange garantie is een leuke bijkomstigheid. Wij vinden dat je voor een betaalbare prijs (uiteraard kun je het duurder maken), een super leuk kado weg geeft aan het huwelijkspaar.