Kado review: Gegraveerde wijnglazen


Kado review: Gegraveerde wijnglazen

Dus je bent op zoek naar een verrassend cadeau voor een 40 jarig huwelijk jubileum? Een uniek, origineel en verrassende gift voor een huwelijkspaar die 40 jaar geleden samen het huwelijksbootje instapten? Dan hebben we een hele leuke suggestie voor je. De gegraveerde wijnglazen is een glanzend cadeau voor vele gelegenheden. De mogelijkheid om ze te voorzien van een persoonlijke gravering, maakt het tot een bijzonder cadeau. Wil je meer weten over dit leuke presentje voor op een huwelijk? Lees dan snel verder. In deze blog laten we je namelijk zien wat je ontvangt voor een prijs van €19,95 (1 glas), of voor €29,95 (set van 2).


Het cadeau zelf

Allereerst heb je keuze uit 1 gegraveerd wijnglas, of een set van twee. Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een huwelijkspaar, is de kans aannemelijk dat je voor een set van twee gaat. Bij YourSurprise.nl heb je de mogelijkheid om deze mooie wijnglazen van een gravering te voorzien. Een leuk idee hierbij is, om bijvoorbeeld de namen van bruidspaar er in te graveren, of de datum van hun bruiloft van 40 jaar geleden. Overigens heb je ook deze keuze om te kiezen voor bijvoorbeeld champagne glazenbierglazenlongdrink glazen. Mocht je de glazen voorzien van namen, hebben ze in ieder geval nooit meer ruzie over welk wijnglas van wie is!40 jarig huwelijk glazen

De wijnglazen graveren

Het enige wat je hoeft te doen, is een leuke gravering voor op het glas te bedenken. Ga je voor de namen, de datum of iets geheel anders? Vervolgens kun je de glazen bestellen, en gaat het personaliseren heel eenvoudig met de editor van YourSurprise.nl Type de tekst in, kies een leuk lettertype en eventueel kun je er nog een icoontje bij plaatsen. Zo ontstaat er een geheel persoonlijk en uniek cadeau.

gegraveerde wijnglazen

 

Onze mening over de wijnglazen

Uit ervaring kunnen we jou vertellen dat dit leuke cadeau heel veel verkocht wordt. En dat zal beslist met een reden zijn, want kennelijk sluiten de gegraveerde glazen heel goed aan als cadeau bij een huwelijksjubileum. Het persoonlijke tintje maakt het natuurlijk helemaal af. Wil je de verrassing compleet maken? Bestel de glazen dan in combinatie met de persoonlijke wijnfles. Zo wordt het pas echt genieten. Wat ons betreft is dit cadeau dan ook een absolute aanrader voor een 40 jaar getrouwd huwelijkspaar.

Bekijk hieronder hoe een glas gegraveerd wordt