Kado review: De persoonlijke wijnfles


Kado review: De persoonlijke wijnfles

Wie houdt er niet van een lekker geurend glas rode wijn? Is het huwelijkspaar waarvoor je een kado zoekt echt van het leven genieten? Dan is een bourgondisch kado als een persoonlijke wijnfles met foto een origineel en verrassend cadeau voor ieder huwelijkspaar. Bestel een heerlijke fles rode wijn (of witte wijn of rosé) naar keuze, zoek je favoriete foto uit en laat deze op de fles bedrukken. Een origineel en verrassend kado gegarandeerd! Hieronder vind je onze review van deze leuke gift voor een 40 jarig huwelijk. 


De persoonlijke wijnfles

De persoonlijke wijnfles is het ideale cadeau voor iederen die van een lekker glas wijn houdt. Rode wijn nuttigen was nog nooit zo speciaal als met deze persoonlijke fles. Kies je favoriete foto van huwelijkspaar samen, en laat deze op de fles bedrukken. Niet alleen een hele originele, maar ook een heel lekker kado dus. Eventueel kun je er ook een persoonlijke tekst bij bedrukken, zo geef jij je eigen persoonlijke boodschap door aan het huwelijkspaar.

Overigens is dit kado erg leuk te combineren met de gegraveerde wijnglazen. Zo maak je er een uniek en compleet kado van waarmee je gegarandeerd een verrassend effect creëert.

Onze conclusie

Dit leuke en originele kado staat al jaren tussen de toplijsten van best verkochte cadeaus. Niet zonder reden vinden wij, want voor echte wijnliefhebbers is dit natuurlijk dé ultieme gift. Met de persoonlijke wijnfles laat je het huwelijkspaar samen genieten van een heerlijke wijn op een zomerse zwoele avond. Zo hebben ze tijd zat om hun huwelijk tot dus ver rustig te evalueren en hun plannen te bespreken voor de volgende 40 jaar samen in het getrouw. Bovendien heb je de persoonlijke wijnfles al voor een spotprijs van €7,95, dat maakt het niet alleen leuk, maar ook betaalbaar voor iedereen! Meteen bestellen? Kijk dan even hier.

wijnfles kado persoonlijke wijnflesgegraveerde wijnglazen