Een 40 jarig huwelijk voor je ouders organiseren


Een 40 jarig huwelijk voor je ouders organiseren

Van harte gefeliciteerd, je ouders zijn dus binnenkort 40 jaar getrouwd? Wil je het dit jubileum eens heel anders doen en een te gek huwelijksjubileum voor ze organiseren? Lees dan snel verder voor enkele te gekke tips om deze bijzondere prestatie, om te zetten in een dag vol feest, hapjes en cadeaus!


Een huwelijksfeest organiseren

Bij een 40 jarig huwelijk hoort natuurlijk een te gek feest. Nu met de zomer voor de deur, is het natuurlijk een geweldig idee om het feest gewoon in de tuin te houden. Als je over een grote tuin beschikt tenminste. Scheelt een hoop kosten en je hebt geen BOB nodig! Hoewel het weer in Nederland altijd een factor is en spelbreker kan zijn, kun je je goed voorbereiden door alvast partytenten op te zetten. Zo neem je het zekere voor het onzekere. Onmisbaar op een geslaagd feest zijn natuurlijk de nodige hapjes en drankjes. Tip! Boek ook voldoende ruimte in voor het overhandigen van de huwelijkscadeaus en het opvoeren van ludieke stukjes van de gasten. Wil je meer tips en ideeën voor het organiseren van een geslaagd feest? Kijk dan even hier.

tuinfeest

Partytenten zijn ideaal wanneer je een feest in de tuin organiseert.

Uitnodigingen maken en versturen

Wat je natuurlijk niet moet hebben is dat er straks geen kip komt op het feest dat jij tot in de puntjes hebt geregeld. Het maken van een tijdige, leuke uitnodiging is daarom cruciaal en onmisbaar. Besteed er daarom zeker op tijd de nodige aandacht aan. Je kunt zelf een kaartje maken met op de voorkant bijvoorbeeld een foto van het 40 jarig huwelijkspaar, maar je kunt ook kiezen voor een standaard kaartje van bijvoorbeeld Greetz. Jij kunt zelf het beste inschatten wat voor kaartje jou ouders het meeste zouden waarderen als uitnodiging voor het feest. Eventueel kun je een kadotip op het kaartje zetten. Nu alleen nog de datum en tijdstip van ontvangst, en je bent klaar om te versturen.

Cadeautips voor het huwelijksfeest

Als jij de organisator van het te gekke feest bent, en je wilt dat je ouders andere cadeaus voor het 40 jarig huwelijk krijgen dan standaard geld, dan kun je je gasten ook cadeautips geven. Elders op onze site vind je te gekke cadeaus voor een huwelijksfeest. Een persoonlijke tip hierbij is, dat persoonlijke cadeaus altijd nét dat beetje extra geven. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het gegraveerde hoefijzer, het originele straatnaambord of de gegraveerde wijnglazen. Nog meer leuke, originele en ludieke cadeaus voor het huwelijkspaar vind je hier.

hoefijzer

Het hoefijzer is in allerlei kleuren, maten en prijsklassen te bestellen.

Veel succes en plezier!

Hopelijk heb je door onze ideeën en cadeautips wat inspiratie opgedaan voor het huwelijksfeest van jouw ouders. Het belangrijkste is natuurlijk dat op deze dag je ouders centraal staan, en iedereen even stil staat bij de bijzondere prestatie die ze hebben geleverd. Maak er een leuke dag van en geniet! We wensen je veel succes toe met het organiseren van het feest..