40 jarig huwelijk cadeau tips


40 jarig huwelijk cadeau tips

Als er binnenkort een 40 jarig huwelijk plaats vindt, is het natuurlijk leuk om te weten wat momenteel dé cadeaus zijn om te geven voor deze geweldige gelegenheid. Een 40 jarig huwelijk is een super prestatie, en bij zo’n prestatie hoort een cadeau van formaat. Misschien heb je nog totaal geen idee in welke hoek je het cadeau voor het feest moet zoeken. Daarom wijden we hieronder in deze post eens uit, over onze persoonlijke favoriete cadeaus om te geven voor een 40 jarig huwelijk. We hopen je hiermee van inspiratie te voorzien, en op een idee te brengen waar je zelf nog niet aan had gedacht!


 

 

40 jarig huwelijk glazenCadeau 1: Gegraveerde wijnglazen

Nog een cadeau die wat ons betreft in de toplijsten thuis hoort, zijn de gegraveerde wijnglazen. In deze wijnglazen kun jij een persoonlijke en subtiele tekst laten graveren voor het 40 jarig huwelijkspaar. Zo serveren de getrouwde tortelduiven wijn zoals ze dat nog nooit tevoren deden. Een erg origineel en leuk cadeau, die je voor de rest van je leven hebt als je er goed op past. Een cadeau waarvan je bijna zeker bent dat niemand anders hiermee komt. Zo heb jij een uniek cadeau in handen om weg te geven tijdens het grote feest!

Meer informatie >>

 

 

 

 


luchtballon dinerCadeau 2: Een belevenis cadeau geven

Na alle hektiek van het 40 jarig huwelijksfeest, is het getrouwde paar misschien wel toe aan wat welverdiende rust. Of misschien hebben ze juist nú wel weer zin in een ander uitje. Kies zelf een belevenis die past bij het huwelijkspaar, of dat nu een wijnproeverij is, een luchtballon diner, of misschien wel het opnieuw beleven van de huwelijksnacht, jij weet het best wat bij hun past. Onze derde en tevens laatste cadeautip voor een 40 jarig huwelijk is daarom niet iets om te geven, maar om te beleven!

Meer informatie >>

 

 

 

 

Kies zelf het leukste cadeau

De cadeaus die je hierboven ziet zijn maar een kleine greep uit het assortiment, en zijn onze favorieten. Het kan heel goed zijn dat jij hier volkomen anders overdenkt, en geen heil ziet inde cadeaus hier boven. Wil je alle cadeau bekijken? Kijk dan hier >>