2 persoonlijke cadeaus voor een 40 jarig huwelijk


2 persoonlijke cadeaus voor een 40 jarig huwelijk

Als huwelijkscadeau zijn persoonlijke cadeaus enorm populair. Persoonlijke cadeaus hebben een leuk effect, vanwege het verrassende karakter. Ook webshops zoals YourSurprise spelen hier goed op in, door een naar verhouding hoog aanbod met persoonlijke giften te presenteren. In deze blog laten we jou de twee meest populaire persoonlijke cadeaus voor een 40 jarig huwelijksjubileum zien. Met deze leuke cadeaus geef jij gegarandeerd een unieke verrassing aan het huwelijkspaar. 


 

gegraveerde wijnglazen

Twee gegraveerde wijnglazen als 40 jarig huwelijkscadeau.

Persoonlijke verrassing 1: De gegraveerde wijnglazen

Wat is er toepasselijker als huwelijkscadeau dan 2 prachtig glimmende persoonlijke wijnglazen? Zeker voor echte wijnliefhebbers is dit hét perfecte huwelijkscadeau. Bestel een set van 2 wijnglazen met daarin een gravering gericht aan het huwelijkspaar. Ook hier kun je er bijvoorbeeld voor kiezen de namen van het huwelijkspaar met de bruiloft datum te graveren. Mocht je liever champagneglazen, bierglazen of longdrinks hebben kan dat natuurlijk ook. Kortom, de gegraveerde glazen zijn een ideaal cadeau voor een 40 jarig huwelijk. Bestel ze hier. 

 

 

 

 

 

 

fotoalbum cadeauPersoonlijke verrassing 2: Fotoalbum van het huwelijkspaar

Zeker in het digitale fototijdperk van tegenwoordig, hebben we allemaal foto’s op ons telefoon staan. Zeker als je familie bent van het huwelijkspaar, heb je vast zat leuke foto’s. Geef daarom een fotoalbum cadeau met al jouw leukste foto’s van het huwelijkspaar erin. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en soorten. Dit fotoalbum heeft een luxe, platliggende binding. Met dit fotoalbum steel jij gegarandeerd de show met jouw huwelijkscadeau.

 

 

 

 

 

Bekijk alle originele huwelijkscadeaus voor een 40 jarig jubileum >>