40 jaar getrouwd kado

40 jaar getrouwd kado

Tegenwoordig is het al een hele prestatie op zichzelf wanneer een paar 40 jaar getrouwd is. Een 40 jarig huwelijk wordt ook wel aangeduid als de robijnen of smaragden bruiloft. Bij zulke dure aanduidingen horen bijpassende cadeaus voor deze speciale gelegenheid. Het 40 jaar getrouwd stel verdient na zo’n lange tijd met elkaar een bijzonder cadeau. 

Op deze site vind je voor ieder 40 jaar getrouwd feest een bijpassend cadeau welke wij als aanbieder speciaal voor deze gelegenheid hebben geselecteerd. Is het 40 jaar getrouwd stel avontuurlijk? Nog steeds sportief of juist meer van het relaxen? Bij ieder karakter van ieder 40 jaar getrouwd stel is wel een leuk cadeau te bedenken. Wat dacht je van een dagje sauna? Weekendje weg? Wijnproeverij? Keus te over voor het gelukkig getrouwd stel. 

Tijd dus om groots uit te pakken voor het 40 jarig huwelijk. Bestel vandaag nog de leukste cadeaus tegen sterke kortingen en actieprijzen. Ook jij vind bij 40jarighuwelijk.nl gegarandeerd hét geschikte cadeau voor jou 40 jaar getrouwd stel. Wij wensen je veel succes bij het maken van deze moeilijk keuze en willen je daarom vast onze selectie hieronder laten zien. 

40 jarig huwelijk glazenPersoonlijk gegraveerde wijnglazen
Verras het 40 jarig huwelijk paar met deze bijzondere wijnglazen. Bedenk zelf een persoonlijke tekst. Je kunt ook kiezen uit bier, champagne en longdrink glazen. Set bestaande uit 2 glazen. De glazen zijn gemaakt van sterk glas en vaatwasser bestendig.
Meer informatie vind je hier >>
40 jaar getrouwd fotoluikOrigineel fotoluik met tekst en foto!
Bedruk jouw leukste foto van het 40 jarig huwelijk paar op dit ‘dagboek luik’. Op de linker pagina de foto, op de rechter jouw persoonlijke tekst. Een bijzonder leuk en origineel cadeau voor een 40 jaar getrouwd stel. Het personaliseer proces is heel eenvoudig. 
Meer informatie vind je hier >> 
Persoonlijk dienblad
Koekje bij de koffie? Plaats jouw favoriete of mooiste foto van het 40 jarig huwelijk paar op dit persoonlijke dienblad. Een herinnering aan de trouwerij is zo altijd bij de hand. Een zeer mooi dienblad met stevige onderkant. Een bijzonder origineel cadeau waar het 40 jaar getrouwd stel vast niet aan gedacht had. 
Meer informatie vind je hier >>
40 jarig huwelijk ovenwantenPersoonlijke overwanten
Een letterlijk hart en handverwarmend cadeau. Gepersonaliseerde ovenwanten met jouw favoriete foto van het 40 jarig huwelijk paar. Ook na 40 jaar brand het heilige vuur nog! Geen leuke foto? Geen probleem, je kan ook een persoonlijke tekst laten drukken. 
Meer informatie vind je hier >>